# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Jean Doucet is onderwijzer in een Normandisch dorp. Hij wordt door iedereen geliefd en gewaardeerd voor zijn inzet. Op een dag wordt hij door een leerlinge beschuldigd van een verkrachtingspoging. Tijdens het politieverhoor ontkent Doucet de feiten en zegt dat hij valselijk beschuldigd wordt.

Maar tijdens het onderzoek leggen nog twee andere meisjes verklaringen af waaruit blijkt dat Doucet zich schuldig gemaakt heeft aan seksueel misbruik. Hij wordt van pedofilie beticht. Zonder verweer tegen de beschuldigingen wordt hij het slachtoffer van laster en vernedering. Zijn vrouw besluit haar eigen onderzoek te voeren.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les Risques du métier”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.