# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Fred en Elodie wonen in een arme voorstad van Saint-Etienne. Ze zijn jong en hebben een dochtertje. Fred werkt in een garage en geeft uit gulheid het beetje geld dat hij verdient weg. Als Elodie genoeg krijgt van het inconsequente optreden van haar echtgenoot, verlaat zij hem. Fred is erg van streek en besluit haar tegen elke prijs terug te vinden. Hij overvalt een postkantoor en vlucht weg met Sandrine, een jeugdvriendin die verliefd op hem is. Bij hun ontsnapping ontmoeten ze Maguette, een Afrikaanse magiër en koningszoon die ervoor zorgt dat engelen hen beschermen. Hun zwerftocht voert ze naar de streek Luberon, waar Sandrine en Maguette Fred een lesje leren.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les savates du bon Dieu”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.