# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Schoonheidsspecialiste Louise gaat drie dagen bij haar zus Martine logeren in Parijs. Martine lijkt alles te hebben om gelukkig te zijn, en toch mist ze iets in haar leven om echt gelukkig te zijn. In tegenstelling tot haar zus is Louise perfect tevreden met haar leven. In de drie dagen die de zussen samen doorbrengen, gaat Martine zich mateloos ergeren aan het evidente geluk van haar zus en vliegt haar leventje in stukken uiteen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les soeurs fâchées”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.