# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De twee zussen Joséphine en Iris vormen elkaars tegenpolen. Joséphine is een historica, gespecialiseerd in de zeventiende eeuw en zij wordt geconfronteerd met de moeilijkheden van het leven. Haar zus Iris is waanzinnig mooi en leidt een comfortabel en onbeduidend leventje in Parijs. Op een avond vertelt Iris dat ze een roman zal schrijven. Gevangen in haar eigen leugen, overtuigt Iris haar zus (die diep in de schulden zit) de roman in haar naam te schrijven. Het succes van de roman zal hun relatie voorgoed veranderen en hun levens radicaal veranderen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les yeux jaunes des crocodiles”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.