# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Chaminade is dokter en getuige van een zelfmoordpoging van een jonge vrouw die van een klein gebouw springt maar opgevangen wordt door een jongeman. Hij snelt hen te hulp en de reden voor de zelfmoordpoging is te wijten aan te weinig lichamelijke liefde. De remedie hiervoor is seks en de jongeman moet haar deze service verlenen. Al snel gaat deze behandeling van mond tot mond en de kliniek van de dokter wordt overspoeld door liefde zoekende vrouwen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’étalon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.