# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Lévy, een heel gelovige jood, werkt in het familiebedrijf. Hij maakt er diamantstof voor de industrie. Op een dag gaat hij op zakenreis. In de trein waarmee hij reist, zit ook een heel sexy meisje. Ze is een drugskoerier en de drugs zijn verpakt in zakken die erg lijken op Lévy’s zakken met diamantstof. Als de politie opdaagt, verstopt het meisje haar zakken bij die van Lévy. Ze verwittigt haar baas, Goliath, die er onmiddellijk mannetjes op uit stuurt om de drugs terug in handen te krijgen. Lévy heeft echter alle zakken reeds verkocht.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Lévy et Goliath”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.