# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De verstrooide, depressieve inspecteur Pharaon slijt zijn dagen in het stadje Pas de Calais, waar hij verantwoordelijk is voor het onderzoek naar de moord op een elfjarig verkracht meisje. De misdaad vervult de gevoelige politieman met weerzin: hij ziet de monsterlijkheid van de dader weerspiegeld in de wereld en de mensen om hem heen, van wie hij weinig goeds verwacht. Zijn sombere gesteldheid belet hem overigens niet verliefd te worden op zijn buurvrouw, die hij stiekem begluurt.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’humanité”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.