# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Onderzoeksrechter Jeanne Charmant Killman komt aan het hoofd te staan van een onderzoek naar dubieuze geldstromen bij een belangrijke industriële groep. Naarmate haar enquête vordert groeit haar invloed en macht binnen de Franse industriële en politieke elite. Ze wordt ook gepromoveerd. Maar Killman’s werk legt eveneens een enorme druk op haar relatie.
Twee vragen dringen zich op: hoever ga je in het nastreven van macht zonder ten onder te gaan aan een nog grotere? En hoe goed kan een mens de honger naar macht weerstaan….

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’ivresse du pouvoir”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.