# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Het is een onrustige nacht in het dorpje Cauterets in de Pyreneeën. Schrijver René de Chateaubriand is al wat ouder, maar is nog steeds verliefd op de liefde. Hier ontmoet hij Léontine de Villeneuve, een vrouw die 40 jaar jonger is, die hem meteen in vuur en vlam zet. Zij valt ook voor zijn charmes. Dit alles wordt gadegeslagen door de ober. Dit is de laatste liefde van schrijver Chateaubriand, een vrouw uit de aristocratie van Toulouse die later in zijn werk voorkomt onder de naam ‘L’ Occitanienne’…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’occitanienne”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.