# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

1946. Jacques-Yves Cousteau leeft met zijn vrouw Simone en hun twee zonen (Philippe & Jean-Michel) in het paradijs, een mooi huis dat uitkijkt over de Middellandse Zee. Overdag duiken ze de zee in, ’s nachts kijken ze naar de sterren. Maar voor Cousteau is het niet genoeg. Hij droomt van het grote avontuur. Dankzij zijn uitvinding, de aqualong, een ontspanner waarmee je onder water kunt ademen, en zijn nieuwe boot ‘de Calypso’, ontdekt hij een heel nieuwe wereld. Hij wil deze absoluut onderzoeken en verzamelt een equipe van ruimdenkende mensen waarmee hij de oceanen verkent. Een avontuur dat een hoge tol zal eisen. Philippe en Jean-Michel worden naar de kostschool gestuurd. 10 jaar later ziet Philippe dat zijn vader veel veranderd is. Jacques is een wereldwijd fenomeen geworden met megalomane dromen van onderwatersteden.
Philippe heeft al snel in het snotje dat vervuiling deze dromen irreëel maakt. Ondanks hun wederzijds begrip en bewondering zullen deze twee gepassioneerde mannen vaak in conflict liggen. Pas op hun gezamenlijke avontuur naar Antarctica zullen ze elkaar terugvinden. Maar dan slaat het noodlot toe…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’Odyssée”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.