# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Anna woont alleen in haar flatje in Bordeaux. Ze heeft vrienden noch een relatie en werkt in een grote keuken waar ze vriendschappelijk, zij het een tikje afstandelijk, met haar collega’s omgaat. Haar baas doet verwoede pogingen tot haar door te dringen, maar hij krijgt geen poot aan de grond. De enige met wie ze verrassend genoeg contact krijgt, is een medebezoeker van de bioscoop waar ze een Japanse filmklassieker kijkt; ze moeten allebei huilen bij dezelfde scène. Als ze op een morgen wakker wordt van een raar geluid en op onderzoek uit gaat, ontdekt ze een duif in haar flat. Het begin van het einde, of het begin van iets nieuws? Prachtig verstild en toch spannend, dit intieme, Japans aandoende drama met een sublieme hoofdrol voor Sandrine Kiberlain.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’oiseau”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.