# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In een circusshow vol bizarre piccolo’s, dwergen en gemaskerde figuren en met Lola zelf als trapeze-artieste wordt teruggeblikt op haar rijke levensverhaal met onder meer haar verhoudingen met Franz Liszt en Ludwig 1, koning van Beieren. Bij verschijnen in 1955 was Lola Montès de tot dan toe duurste Europese filmproductie. De film werd opgenomen in Cinemascope, met speciale kleur- en geluidssystemen, en gerealiseerd in verschillende taalversies (Duits, Engels en Frans).

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Lola Montès”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.