# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

winnaar Zilveren Beer Filmfestival Berlijn 2009- elkaar nooit ontmoet hebben. Zij is een weduwe die een rustig leven leidt op haar boerderij, hij is een boswachter ergens in Frankrijk. Maar op 7 juli 2005 brengen moslimterroristen in de drukke ochtendspits van London vier bommen tot ontploffing. Elisabeth hoort het nieuws en probeert haar dochter Jane in de hoofdstad te bereiken. Tevergeefs. Ook Ousmane lukt het niet contact op te nemen met zijn zoon. Beide ouders vertrekken naar de drukke wereldstad op zoek naar hun kinderen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Londen River”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.