# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Louise Wimmer staat na een scheiding op straat. Ze verdient een schamel loon als schoonmaakster, waar ze niet van rondkomt: haar spullen staan in de opslag en ze overnacht noodgedwongen in haar auto. Steeds wanneer ze de auto opstart, klinkt Sinnerman van Nina Simone uit de speakers. In het begin een muzikale steun in de rug, maar al gauw een gekmakende reminder aan haar tragische bestaan.
In dit realistische drama volgen we de weinig spraakzame Louise gedurende enkele weken, waarin ze wanhopig op een woning wacht en intussen de schijn van een normaal leven probeert op te houden. Haar isolement wordt door haar armoede – en haar schaamte daarover – almaar groter.
Wimmer is geen psychiatrisch patiënt met een alcoholprobleem, maar een normale, intelligente vrouw van middelbare leeftijd met simpelweg een grote portie pech. Zonder onnodige context of uitleg wordt duidelijk hoe makkelijk iem

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Louise Wimmer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.