# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Cellist Gaspard woont met zijn zoontje Arthur bij Parijs en heeft geen speciale behoefte aan een vrouw. Op een morgen heeft hij met zijn eend een aanrijding met een limousine, die bestuurd wordt door de mooie, rijke Félicia. Félicia is van mannen gewend dat ze meteen voor haar vallen, maar dat lijkt bij Gaspard niet het geval te zijn. Ondanks zijn knorrige humeur besluit ze alles op alles te zetten om hem te bewijzen dat ze onweerstaanbaar is.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’Ours et la Poupée”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.