# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Sam, een zelfstandige journalist, maakt gebruik van de islamitische cultuur om te infiltreren in de fundamentalistische kringen in de Parijse voorsteden. Hij benadert een groep van vier jonge mensen die de taak hebben een jihadistische cel te creëren en grote schade aan te richten in het hart van Parijs. Hij zal steeds meer wegzinken in het leven van deze jongelui die geïndoctrineerd zijn door Al Qaida en waar geen terugweg mogelijk is.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Made in France”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.