# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Wanneer hij een telefoontje krijgt van de sheriff van Bornsville met het bericht dat de doodkist van Pamela Rose gestolen werd, ziet agent Douglas Riper zijn kans om weer vriendschap te sluiten met zijn oude teamgenoot Richard Bullit. De relatie tussen beiden werd jaren geleden vertroebeld na een ruzie om een vrouw en een Fuego.
Lang na hun gloriejaren worden de twee ex-helden van de FBI herenigd om deze heiligschennis te onderzoeken. Zij weten echter niet dat ze in de val worden gelokt door iemand die hen nog iets kwalijk neemt. Bovendien vermoeden ze niet dat zij weldra de enigen zullen zijn die afweten van de naderende moord op de president van de Verenigde Staten.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Mais qui a re-tué Pamela Rose ?”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.