# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Serge Pilardosse is 60 jaar geworden. Hij werkt al sinds z’n zestiende en is nooit werkloos of ziek geweest. Nu is het tijd voor zijn pensioen, maar er wacht hem een verrassing : hij heeft niet genoeg pensioen opgebouwd, sommige werkgevers zijn hem vergeten op te geven! Gepusht door Catherine, zijn vrouw, haalt hij zijn oude motor uit de jaren 70, een “Mammut”, waaraan hij zijn bijnaam te danken heeft, te voorschijn en vertrekt op zoek naar zijn salarisstrookjes. Tijdens zijn tocht komt hij zijn verleden tegen en wordt zijn zoektocht naar de officiële documenten al snel bijzaak…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Mammuth”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.