# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Vincent Loringer gaat naar een kostschool in Beieren. Zijn medeleerlingen vinden hem merkwaardig, omdat hij melancholieke liedjes speelt op zijn gitaar. Op een dag gaat Vincent samen met enkele kameraden wandelen langs de oever van een meer. De jongens wagen zich in een verlaten gebouw en bij het vallen van de avond keren ze zonder Vincent terug naar de kostschool. Als Vincent later weer opduikt, beweert hij dat hij een geheimzinnig meisje heeft leren kennen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Marianne de ma jeunesse”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.