# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Martha vormt samen met haar zes jaar oude dochter Lise en haar vriend Reymond een hecht drietal. Ze is onberekenbaar, egocentrisch en vaak onverantwoordelijk, maar ook charmant en levenslustig. Het geduld van haar geliefde Reymond waarschijnlijk maar niet zeker de vader van Lise wordt op de proef gesteld door haar uitgebreide drink en flirtpartijen. Martha wordt geplaagd door een ongedefinieerd jeugdtrauma en bij een bezoek aan haar ouders wordt duidelijk dat ze niet bepaald uit een warm nest komt. Na dit bezoek beginnen de zaken uit de hand te lopen. Martha sleept haar gezin mee naar Spanje om onaangekondigd bij haar succesvolle zuster Marie op bezoek te gaan. Oud zeer borrelt op. Terug in Frankrijk wordt Martha het slachtoffer van een verkrachting. De aanvankelijk zorgeloze Lise gaat meer en meer gebukt onder het gedrag en de uiteindelijke verdwijning van haar moeder.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Martha… Martha”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.