# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Ismaël en Clara zijn nu al 4 jaar een gelukkig koppel. Samen, delen ze alleen de best. Ieder gaat zijn eigen weg en leid zijn eigen leven op zijn eigen wijze. Ismaël, is een muziekleraar. Hij leeft zijn leven zoals het doorgaat. Hij haat zich naar voren te brengen en beslissingen te nemen. Men zou kunnen zeggen dat hij een volger is en niet een beslisser. Clara, houd van Ismaël zoals hij ook is. Zij werkt in een medisch centrum voor slachtoffers als ergotherapeute. Zoals haar ouders het zeggen, Clara heeft karakter. Zij heeft het niet graag dat men haar de te volgen methode wijst. Op een goeie dag ontdekt Clara dat zij zwanger is door Ismaël. Het is het mooiste dat hen kon overkomen. Jammer genoeg is niets zo simpel… Ten eerste zullen ze hun verbintenis officieel moeten maken voor hun ouders. Als Ismaël vlug genoeg verstaat dat het voor zijn familie niet gemakkelijk zal zijn door de zure appel heen te bijten, Clara zal een beetje perplex staan. Zij die dacht dat haar ouders, ashkénazes joden, open en modern waren… Zij gaat ontdekken dat ze totaal niet klaar zijn om een goed onthaal te geven aan een Arabisch schoonzoon. De schoonste dag van hun leven wordt voor beiden een nachtmerrie.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Mauvaise foi”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.