# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Yvon Rance is kapper in een Bretons dorp. Zijn clientèle bestaat voornamelijk uit oude dames. Maar het middelpunt van zijn leven is Laetitia, zijn meesterwerk, zijn enige dochter die hij sinds 18 jaar alleen opvoedt. Hij droomt van een mooie toekomst voor haar, ze moet kapster worden in een grote salon in Laval of Quimper. Laetitia heeft ondertussen andere dromen. In het geheim doet ze auditie voor de film en ze wordt uitgekozen voor de hoofdrol. Haar leven staat op z’n kop.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Meilleur espoir féminin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.