# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Na zijn vriendin en flat in Luik achter zich gelaten te hebben, besluit wannabee rocker Simon terug te keren naar zijn afgelegen geboortedorp in de Ardennen. Daar loopt hij zijn jeugdvriend Julien tegen het lijf, die zijn zieke vader jarenlang heeft verzorgd. Ze besluiten om hun oude jongensdroom waar te maken: ze kopen een oude camper om ermee over het Belgische platteland te reizen. Onderweg hopen ze seizoenswerk te doen om de eindjes aan elkaar te knopen. Het grote avontuur lijkt echter in duigen te vallen wanneer de camper het al gauw begeeft. De jongens laten zich door deze eerste tegenslag niet uit het veld slaan en besluiten dat hun reis per direct begonnen is. Lichtvoetige en innemende komedie over de onontkoombare aanvaarding van volwassenheid.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Mobile home”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.