# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Avignon, 1861. Jean-Henri Fabre, een toegewijde leraar wiskunde en wetenschappen aan de universiteit, besteedt al zijn vrije tijd aan het bestuderen van het gedrag en de anatomie van de insecten. Ondanks zijn uiterste bescheidenheid besluit hij, aangemoedigd door zijn vriend, de Engelse filosoof John Stuart Mill, om het resultaat van zijn werkzaamheden schriftelijk vast te leggen. Een Parijse uitgever, Charles Delagrave, zal zijn boeken publiceren, met een steeds toenemend succes. Fabre bewijst dat hij iemand is die zijn tijd vooruit is.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Monsieur Fabre”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.