# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Meer dan twintig jaar nadat keizer Napoleon overleed, keert zijn bewaker Colonel Basil Heathcote terug naar het eiland Saint Helena, het verbanningsoord dat door de Britten werd uitgekozen. Heathcote moest destijds Napoleons cel twee keer per dag controleren en is de afgelopen jaren gaan twijfelen over diens dood. Is de beruchte overheerser wel op natuurlijke wijze overleden? In de regenachtige nacht 14 oktober 1840 wordt het graf van Napoleon geopend en is de tijd aangebroken om de geschiedenis te gaan herschrijven.
‘Monsier N.’ is een historische thriller met een fictieve verhaallijn. Regisseur Antoine de Caunes begon zijn carrière als acteur en hij sprak stemmen in, waaronder die van de Franse ‘Stuart Little’. In 2001 markeerde ‘Les Morsures de l’Aube’ zijn regiedebuut. ‘Monsieur N.’ is Caunes’ tweede grote film, met onder anderen Richard E. Grant als een van de Britse officieren en Phillippe Torreton als Napoleon.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Monsieur N.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.