# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In het midden van de nacht wordt Xavier “Xav” MarĂ©chal gewekt door zijn vriend Philippe Dubaye, een gedeputeerde die vertelt dat hij net een collega, gedeputeerde Serrano, vermoord heeft. Serrano stond op het punt het corrupte gedrag van Dubaye in de openbaarheid te brengen indien deze zijn ontslag niet zou nemen. Na de moord heeft Dubaye het voor hem compromitterende document meegenomen. Dubaye vertrouwt het toe aan zijn vriend MarĂ©chal vooraleer hij zelf uit de weg geruimd wordt.

Maréchal ondervindt al gauw dat hij zich in een wespennest bevindt. Nogal wat mensen zijn erg geïnteresseerd in het document en zijn tot alles bereid om het in handen te krijgen. Er worden nog meerdere moorden gepleegd. Maréchal heeft maar één ding voor ogen: de moordenaar van zijn vriend op het spoor komen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Mort d’un pourri”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.