# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Yann, een dertiger leidt een kabbelend, rustig leven, zonder pieken of dalen. Op de dag van zijn verjaardag geraakt hij gedeprimeerd, hoe mooi het feest ook is dat zijn vrouw voor hem organiseert. Het is niet zozeer zijn leeftijd die hem stoort, maar eerder het feit dat hij geen echte vriend heeft. Hij beslist om zijn oude makker Thomas op te zoeken, die nog steeds dezelfde blijkt te zijn. Wat is er overgeblevevan hun jeugdige vriendschap? Rémy Bezançon ging aan de slag met een ijzersterk scenario en draaide een grappige, ontroerende film.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Nos futurs”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.