# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Nos vies formidables

Geregisseerd door Fabienne Godet

Een film uit 2019, met Françoise Cadol, Isabelle Florido, Jacques de Candé, Julie Moulier, Louis Arène, Raphaël Faivre, Véronique Dossetto

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Beschrijving

Na een leven vol drugs en drank belandt Margot in een verslavingskliniek op het Franse platteland. Eerst moet ze niets hebben van de mensen die daar in huiselijke setting hun leven weer op de rails proberen te krijgen – haar emoties zitten totaal op slot. Ze leeft per dag, en volgt plichtmatig de therapiesessies, maar langzaam dringt de buitenwereld weer tot haar door en kan ze zich openstellen voor de ware oorzaak van haar verslaving.

In zeer realistische scènes, met uitstekend ensemblespel, roept Fabienne Godet grote empathie op voor deze worstelende mensen, die je vader, zus of dochter hadden kunnen zijn. Ze moeten hun diepe schaamte overwinnen om eindelijk onder ogen te zien welke verwoestingen ze hebben aangericht. Vaak zijn ze zelf ook emotioneel in de steek gelaten door de mensen die hen het meest nabij staan. Nu ontfermen ze zich over elkaar en laten in bewonderenswaardige eerlijkheid de donkerste kanten van zichzelf zien.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Nos vies formidables”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven