# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Na een leven vol drugs en drank belandt Margot in een verslavingskliniek op het Franse platteland. Eerst moet ze niets hebben van de mensen die daar in huiselijke setting hun leven weer op de rails proberen te krijgen – haar emoties zitten totaal op slot. Ze leeft per dag, en volgt plichtmatig de therapiesessies, maar langzaam dringt de buitenwereld weer tot haar door en kan ze zich openstellen voor de ware oorzaak van haar verslaving.

In zeer realistische scènes, met uitstekend ensemblespel, roept Fabienne Godet grote empathie op voor deze worstelende mensen, die je vader, zus of dochter hadden kunnen zijn. Ze moeten hun diepe schaamte overwinnen om eindelijk onder ogen te zien welke verwoestingen ze hebben aangericht. Vaak zijn ze zelf ook emotioneel in de steek gelaten door de mensen die hen het meest nabij staan. Nu ontfermen ze zich over elkaar en laten in bewonderenswaardige eerlijkheid de donkerste kanten van zichzelf zien.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Nos vies formidables”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.