# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In het Parijse Café des Poètes ontstaat ruzie als een stel jonge dichters de draak steekt met een van de gasten: de gevierde dichter Orpheus. Een van die jonge dichters wordt neergeslagen en sterft. Uit het niets verschijnt een Rolls-Royce met daarin een wonderschone prinses, die zich over de gestorven dichter ontfermt. Zij is de Dood. Orpheus raakt van haar geobsedeerd, en zij van hem. Maar de liefde voor zijn vrouw Eurydice is groot.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Orphée”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.