# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Een garagehouder op het platteland weet met moeite het hoofd boven water te houden. Hij is ongelukkig getrouwd met een sensuele jonge vrouw. Een onbekende vagebond werkt als garagehulp. Van het een komt het ander en de vrouw stort zich in een heftige verhouding met de garagehulp. Niet lang daarna besluiten de twee de liefdeloze echtgenoot om het leven te brengen. Na een mislukte poging slaagt de moord een tweede keer wel. Om alle verdenking tegen te gaan besluit de garagehulp een auto-ongeluk te ensceneren, waarbij hij zichzelf de nodige verwondingen toebrengt. In het ziekenhuis dreigt men het trucje te doorzien, maar een handige advocaat weet het moordenaarspaar vrij te pleiten. Hun bestaan blijkt er, ondanks de herwonnen vrijheid en een op handen zijnde liefdesbaby, niet minder troosteloos op geworden. Alleen het aan het eind van de film uitgevoerde dansje verraadt een sprankje hoop.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Passion”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.