# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Leon Rollo is een speelgoed-uitvinder die zijn jeugdvriend Noël Carradine, nu een rijke industrieel, opzoekt om hem te overtuigen in zijn nieuwe uitvinding te investeren. De afspraak loopt slecht af wanneer pijnpunten uit hun kinderjaren opnieuw naar boven komen, maar Rollo’s vrouw Edith slaagt erin om hen wat te kalmeren. Een tijd later worden een aantal liefdesbrieven aan Rollo’s tienerdochter Alexa gevonden en Rollo verdenkt onmiddellijk Noël als de naamloze minnaar. Hij merkt dat hij nu de kans krijgt om hem te chanteren.

1 recensie voor Patate

  1. Ada

    Waar te koop?

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.