# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Een miljonair en zijn jongere vrouw huren David als guitaarleraar in voor hun tienerdochter. David wordt al snel verleid door de vrouw des huizes. Tegelijkertijd maakt hij kennis met de nieuwsgierige buurman. Op een avond wordt David overvallen maar hij wordt gered door Daniel, een huurmoordenaar. De jongens worden vrienden. Dan krijgt David videobanden van zijn affaire met de miljonairsvrouw. Dit is het begin van eer reeks gebeurtenissen vol manipulatie, moord, zelfmoord, steekpenningen, meer video’s en een verrassende ontknoping.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Péril en la demeure”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.