# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Deze semi-autobiografische film van Danielle Arbid vertelt over de jonge Libanese Lina die in Parijs gaat studeren. Het zit haar vanaf het begin niet mee: ze logeert bij haar tante, maar vlucht als haar oom haar aanrandt. Ze laat zich niet uit het veld slaan en zoekt hulp bij medestudenten, neemt diverse baantjes en vindt telkens een plek om te slapen. In dit coming-of-age-drama zien we hoe ze relaties heeft met onder meer een getrouwde man en een ober. Ze wordt steeds meer een echte Parisienne, maar moet angstig afwachten of haar verblijfsvergunning verlengd wordt.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Peur de rien (Parisienne)”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.