# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Bernard Frédéric is dé ultieme Claude François-imitator, zijn maatje Couscous, de identieke ‘sosie’ (dubbelganger) van Michel Polnareff. Jarenlang schuimen ze het circuit van de imitatoren af, totdat Bernard besluit dat het genoeg is geweest. Hij trouwt met de lieftallige Véro en samen hebben ze een zoontje. Na vijf jaar huwelijk is het koppel nog steeds straatarm en is Bernard zijn fascinatie voor Claude François nog niet verloren. Bijgestaan door Couscous en 4 danseressen, besluit hij deel te nemen aan La Cérémonie des Sosies, een dubbelgangerwedstrijd waar grof geld te verdienen valt. Maar zijn vrouw is daar helemaal niet voor te vinden. Heen en weer geslingerd tussen zijn verlangen naar roem en zijn liefde voor zijn vrouw, moet hij uiteindelijk kiezen…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Podium”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.