# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Polina is een veelbelovende jonge danseres bij het Bolshoi Ballet in Moskou. Ze ontmoet een jonge Franse moderne danser en uit liefde volgt ze hem naar Aix-en-Provence. Polina heeft echter moeite zich aan te passen aan de nieuwe danscultuur. Een enkelblessure maakt van het sprookje een nachtmerrie. Haar relatie loopt op de klippen. Polina gaat haar geluk elders zoeken en komt in Antwerpen terecht. Hier ontdekt ze echter het nachtleven en komt ze terecht in een wereld van drugs en prostitutie.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Polina, danser sa vie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.