# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Cynthia Monestier (Jacqueline Maillan) denkt het ideale verjaardagscadeau gevonden te hebben voor haar man: een olieconcessie in Orinoco. Haar man komt er echter snel achter dat de concessie vals is, en dat zijn vrouw opgelicht is. Om van de slechte investering af te geraken, hoopt Léonard (Louis de Funès) de concessie via zijn dochter Patricia (Mireille Darc) door te verkopen aan de rijke Antoine (Guy Tréjean), één van de aanbidders van zijn dochter.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Pouic-Pouic”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.