# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

QUATRE ETOILES vertelt een verhaal over geld en dus over…gevoelens. Franssou erft 50.000 euro en weet niet goed wat ze hiermee moet mee aanvangen. Zoveel geld neemt bezit van je, een beetje zoals gevoelens dat ook doen ….. Franssou beslist om langs de Franse Riviera te reizen en daar haar geld uit te geven. In de Carlton ontmoet ze Stéphane, die enkel geïnteresseerd is in het geld van anderen. En hij gaat achter het geld van Franssou aan. Maar Franssou laat zich niet doen. Uiteindelijk gaan ze samenwerken om een derde op lichten, een ex-rally-piloot.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Quatre étoiles”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.