# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Subtiele komedie met mooi droge glansrol voor Didda Jonsdottir als dopehead-moeder. In het buitenland komt de man van Agathe om bij een scooter-ongeluk. Samen met zijn urn keert ze terneergeslagen terug naar Montreuil, een bohemien buitenwijk van Parijs. Bij de douane ontmoet ze Anna, een excentrieke, wietrokende IJslandse en haar zoon Ulfur. Hun vliegmaatschappij is failliet waardoor ze vastzitten in Parijs. Agathe is de kwaadste niet en in no time wonen de drie samen in haar flatje. Anna vindt een baantje als kraanmachinist, haar zoon duikelt ergens een depressieve zeeleeuw op die hij in de badkamer onderbrengt. Langzaamaan maken de bijzondere gebeurtenissen in Agathes omgeving dat ze weer zin krijgt in het leven. Ze durft zelfs weer te flirten. Een eigenzinnige, innemende film over kleurrijke wezens die hun weg proberen te vinden.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Queen of Montreuil”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.