# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Qu’est-ce qu’on a encore fait au Bon Dieu ? (Bon Dieu 2)

Geregisseerd door Philippe de Chauveron

Een film uit 2019, met Ary Abittan, Chantal Lauby, Christian Clavier, Frédéric Chau, Medi Sadoun

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Na het succes van Bon Dieu! zijn de families Verneuil en Koffi terug. Het Franse echtpaar Claude en Marie Verneuil wordt met een nieuwe crisis geconfronteerd. Hun vier schoonzonen Rachid, David, Chao en Charles willen samen met hun vrouwen en kinderen Frankrijk verlaten en hun geluk in het buitenland beproeven. Maar een leven zonder hun kroost in de buurt kunnen Claude en Marie zich niet voorstellen, dus doen ze er alles aan om hen in het land te houden. Ondertussen landt de familie Koffi in Frankrijk voor het huwelijk van hun dochter. Ook hen wacht een aantal pittige verrassingen…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Qu’est-ce qu’on a encore fait au Bon Dieu ? (Bon Dieu 2)”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.