# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Niets wees erop dat de zestienjarige Laure, de Algerijnse Zohra en de dertigjarige StĂ©phane elkaar ooit zouden ontmoeten in de bezoekersruimte van een Franse gevangenis . Laure is hartstochtelijk verliefd op een jonge rebel die is opgepakt. Om hem te bezoeken in de gevangenis moet ze door een volwassene begeleidt worden. Zohra heeft Algerije verlaten om meer te weten te komen over de moord op haar zoon. Zij komt oog in oog te staan met de moordenaar. StĂ©phane leeft in een wereld waar hij geen greep op heeft. Hij krijgt een deal aangeboden die zijn leven kan veranderen, maar tegen welke prijs? In gevangenis lopen de spanningen hoog op en moeten ze elk hun lot in eigen handen nemen…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Qu’un seul tienne et les autres suivront”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.