# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Regarde la mer

Geregisseerd door François Ozon

Een film uit 1997, met Marina de Van, Paul Raoux, Samantha, Sasha Hails

Locatie(s): Kust

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

“Kijk de zee” roept Sasha daglijks tegen haar baby. Sasha, van oorsprong een engelse, woont op een Frans Eiland. Haar man is voor zijn werk een paar dagen naar Parijs en haar baby is haar enige gezelschap. Dat verandert wanneer een jonge vrouw, Tatiana aan de deur klopt en vraagt of ze haar tent in Sasha’s tuin mag opzetten omdat de plaalselijke camping vol is. Tatiana belooft zich afzijdig te houden maar Sasha, die zich verveelt en zich eenzaam voelt, nodigt haar uit voor het eten. Al gauw gaat Tatiana ook bij haar thuis in bad, mee naar het strand en verhuist van haar tentje naar de logeerkamer. Erg mededeelzaam over zichzelf is Tatiana niet. Wel stelt ze impertinente vragen aan Sasha en heeft ze een opvallende belangstelling voor haar baby…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Regarde la mer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.