# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Lepetit is een ambitieuze en vastbesloten man. Hij wordt benoemd tot de manager van een warenhuis en krijgt als opdracht de financiĂ«le positie van de winkel te verbeteren. Hij besluit dat ‘de menselijke factor’ het nieuwe codewoord dient te worden, dus moeten er nieuwe methodes geĂŻntroduceerd worden om de klantvriendelijkheid te bevorderen. Helaas denkt het personeel daar anders over en ontstaan er al snel spanningen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Riens du tout”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.