# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

1577. Kleermaker Pic Saint Loup wordt belast met een diplomatische missie voor koning Hendrik III: hij moet een prachtige mantel ontwerpen voor het huwelijk van Ă©Ă©n van de neven van de koning met een Spaanse aristocrate. Vol goede moed gaat Saint Loup met zijn kleurijke bende assistenten op pad om inspiratie op te doen. In het streng katholieke Spanje is men echter niet gewend om een dergelijk zootje ongereld over de vloer te krijgen…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Rose et noir”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.