# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In het typisch Waalse stadje Seraing is de werkloosheid enorm. Het zoeken naar werk is een obsessie geworden voor Rosetta. In het woonwagenkamp waar zij leeft voelt zij zich een nomade. Liever is zij net als andere mensen: normaal. Bij voorkeur door het vinden en vooral het behouden van een baan.

De angst om buiten de maatschappij te staan en de wil om respect te krijgen zijn haar drijfveer. Als ze eindelijk werk vindt is het slechts tijdelijk. Ze is snel weer terug bij af. Ook een volgende baan is haar niet gegund.

Rosetta is gewend zelfstandig haar leven te leven. Ze heeft geen vader en fungeert als moeder voor haar aan alcohol verslaafde moeder. Wanneer ze Riquet ontmoet die voor haar een vriend wil zijn moet ze de keuze maken tussen deze vriendschap en haar obsessie voor een baan.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Rosetta”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.