# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Commissaris Carella wordt op een moordzaak gezet waarvoor elk motief lijkt te ontbreken. Dan worden nog twee mensen op dezelfde wijze vermoord. Het enige aanknopingspunt voor Carella is een mysterieus dagboek wat hij van de stiefdochter van het eerste slachtoffer krijgt. Het dagboek bevat een lijst van diens minnaressen. Eén daarvan is ook een ex-minnares van Carella. Hij komt erachter dat zij alle drie de slachtoffers kende maar voordat hij meer te weten komt wordt ook zij vermoord. Uiteindelijk leidt het vriendje van de stiefdochter Carella naar de verrassende, shockerende ontknoping van dit mysterie.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Sans mobile apparent”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.