# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Seul Contra Tous begint waar Gaspar Noé’s korte film CARNE ophoudt. De paardenslager wordt ontslagen uit een Parijse gevangenis. Hij heeft gezeten voor poging tot moord op een man die zijn autistische dochter zou hebben aangerand. Het meisje belandde in een inrichting. Eenmaal uit de gevangenis wil de slager een nieuw leven beginnen. Vergezeld van zijn minnares en diens moeder trekt hij naar Lille. De spanning tussen de personages neemt echter toe en doet de huiselijke situatie exploderen. De hoofdpersoon keert terug naar Parijs, gewapend met een pistool. Verbitterd over zijn mislukte leven en vervuld van tomeloze haat jegens vrouwen, homo’s en buitenlanders besluit hij zijn dochter op te zoeken, de enige vrouw voor wie hij nog liefde koestert.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Seul contre tous”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.