# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Na een verblijf in het ziekenhuis duikt de Franse meesterdief Arsène Lupin na afloop van WO I weer op om zijn criminele activiteiten te hervatten. Helaas loopt er een andere dief rond die soortgelijke misdaden als hem pleegt en soms ook onder zijn naam. Als hij erachter probeert te komen wie zijn imitator is, ontdekt hij een complot tot het stelen van een kostbare staatsschat. Hij vindt het zijn plicht om de roof te verijdelen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Signé Arsène Lupin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.