# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Een keurig Frans gezinnetje komt volledig op zijn kop te staan als vader van zijn werk een laboratoriumrat meeneemt: het diertje brengt bij iedereen verbirgen driften naar boven. De dochter en haar vriend storten zich op kinky sex. De keurige zoon kondigt aan dat hij homo is en zit al snel in de ‘scene’. En moeder, die emotioneel helemaal door haar man wordt verwaarloosd, gaat ook op zoek naar liefde en lichamelijk contact. François Ozon levert een vrolijke aanval op de tv-sitcom af, die hij lardeert met elementen uit andere genres, zoals horror, melodrama en klucht.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Sitcom”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.