# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

moking en No Smoking gaan over het leven van de leraar Toby Teasdale en zijn vrouw Celia in een klein Engels dorpje. Het lot van negen andere dorpelingen hangt af van het feit of Celia kiest een sigaret op te steken of niet. Wat gebeurt er wanneer je op die ene dag juist die andere keuze had genomen?

Het gaat hier eigenlijk om 2 aparte films. In de eerste is Celia een kettingrookster en lijkt non-stop te roken in de film. In de tweede film besluit ze niet te roken, zelfs wanneer ze graag zou willen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Smoking/No Smoking”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.