# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Een student raakt voortvluchtig na de Parijse studentenrevolte in 1968. Zijn oudere broer Vincent (Jean-Pierre Mocky) is een viool spelende diamantensmokkelaar die optreedt op een cruiseschip. Hij zet de politie op het verkeerde pad om zo zijn broer en diens vriendin te helpen. Niet lang daarna wordt Vincent beschuldigd als moordenaar samen met zijn broer. De jongere broer kreeg te maken met enkele schietgrage anarchisten die een paar mensen hebben vermoord tijdens een orgie.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Solo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.